مدیریت پسماند تر

به طور میانگین هر شهروند سمنانی در طول روز 500 گرم زباله تولید می کند. 70 درصد از این پسماندها را پسماندهای تر تشکیل 
می دهند. این نوع از زباله ها قابلیت تجزیه پذیری بالایی دارند و مدت زمان اندکی نیاز است تا به طبیعت برگردند. پوست میوه ها، باقی مانده ی غذاها ، تفاله ی  چای و ... مثال هایی در این باب می باشند. این نوع پسماندها مهمترین بخش زباله را تشکیل می دهند زیرا در صورت عدم توجه مشکلات بهداشتی و زیست محیطی فراوانی را ایجاد می نمایند. این زباله ها بهترین محل برای رشد انواع باکتری ها، ویروس ها، حشرات و جوندگان می باشند.عدم جمع آوری به موقع و بی توجهی به اصول مهندسی بهداشت در جوامع منجر به بروز بیماری های متعدد مرتبط با زباله می شود. 

از طرفی با توجه به خطر بالاقوه این نوع از دورریختنی ها، می توان کود حاصلخیز مرغوبی از آن ها به دست آورد. مشروط بر این که شهروندان اصول بهداشتی ذیل را رعایت نمایند: 

  1. شیرابه گیری و یا حذف رطوبت از این مواد.
  2. جداسازی کامل پسماندهای تر از خشک( حتی کوچک ترین قطعات پلاستیک، فلز، شیشه و سایر پسماندها بایستی جداسازی گردند) 
  3. قرار دادن در کیسه های محکم و سالم و انتقال پسماندها صرفاً به مخازن پسماند.
  4. بیرون گذاشتن زباله ها فقط و فقط در بازه زمانی 19 الی 20 شب.

اخبار سازمان ما را از  سایت WWW.News.semnan.ir یا  اینستاگرام @pasmand.semnanدنبال کنید .

 

دیدگاه شما چیست؟